Eläintarvike verkkokauppa Murmakka

Maksu- ja toimitusehdot

Maksuehdot

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Maksutoimeksiantopalvelua käyttäessäsi sinua sitoo seuraavat ehdot: Maksutoimeksiantopalvelun ehdot.

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard - ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode - ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay, Masterpass ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

Toimitusehdot ja palautus

Suostumus henkilötietojesi käsittelyyn

Tekemällä tilauksen hyväksyt henkilötietojesi käyttämisen.

Asiakastiedot

Asiakkaan tulee tilauksen yhteydessä ilmoittaa nimi, sähköpostiosoite, toimitusosoite ja puhelinnumero (pakolliseksi merkityt kohdat. Tilauksen tekeminen ei edellytä rekisteröitymistä. Asiakastiedot ovat luottamuksellisia, eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille. Asiakas vastaa annettujen tietojen oikeellisuudesta, ja on velvollinen ilmoittamaan tietojen muuttumisesta viipymättä murmakka.fi:lle

Toimitusehdot lyhyesti:

1. Tuotteilla on 14 päivän maksuton palautusoikeus. Sovi palautuksesta murmakka.fi asiakaspalvelun kautta.

2. Tuotteella, jota löytyy varastosta, on lähetysaika 2 - 5 arkipäivää. Mikäli tilattu tuote on poikkeuksellisesti päässyt loppumaan varastosta, ilmoitetaan siitä asiakkaalle viipymättä. Osa tuotteista on tilaustavaraa, näiden toimitusaika on 4 - 14 arkipäivää, myyjä ilmoittaa asiakkaalle mahdollisista viivästyksistä.

3. Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tai viallinen tuote, tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta viipymättä Eläintarvike MURmakan asiakaspalveluun joko sähköpostitse info(at)murmakka.fi tai puhelimitse 0503838987 (arkisin 10 - 17 )

4. murmakka.fi ei vastaa siitä, jos tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy murmakka.fi johtumattomista syistä, kuten luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta murmakka.fi -verkkokaupan toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

5. Minimitilausraja toimitukselle verkkokaupassa on 15 euroa.

6. Tilaajan tulee olla 18-vuotta täyttänyt.

Tarkemmat toimitusehdot

1. Toimitusaika

Tuotteidemme lähetysaika on 2-5 arkipäivää. Pyrimme aina mahdollisimman pikaiseen toimitukseen. Olemme asiakkaisiin mahdollisimman pikaisesti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään.

2. Toimitustavat

Posti:

Nouto valitsemastasi Postista, toimitusmaksu 6,90€ Painavammat mm. koiranruokasäkit, kissanhiekat ym. yli 10kg toimitusmaksu 11,60€

Nouda tilaamasi tuotteet omasta Postista. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla paketin saapumisesta ja voit noutaa lähetyksesi Postista heti saapumispäivänä klo 16 jälkeen.

Nouto myymälästä:

Voit noutaa tuotteesi Eläintarvike MURmakan myymälästä (Vaskelantie 2, 81100 Kontiolahti) arkisin 10-17, myyjä ilmoittaa kun tuotteet ovat valmiina haettaviksi. Toimitusmaksu 0€.

3. Maksutavat

murmakka.fi verkkokaupan maksupalveluvälittäjä on Checkout Oy. Se on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu ja Checkout Finland Oy on OPn omistuksessa.

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet, eli voit maksaa Nordean, Osuuspankin, Säästöpankin, POP-pankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-pankin, Ålandsbankenin ja LähiTapiola pankin maksupainikkeilla. Maksun saajana tiliotteella näkyy Checkout Finland Oy, joka välittää maksusi verkkokauppiaalle.

Lisäksi voit maksaa verkkokaupassa useimmilla maksukorteilla.

4. Palautusoikeus

Tuotteilla on täysi 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön, muuttumaton sekä alkuperäisessä pakkauksessaan.

Ota yhteys asiakaspalveluun ennen palautusta info(at)murmakka.fi tai puhelimitse 0503838987. Lähetämme sinulle asiakaspalautuskortin sähköpostiin, jonka voit tulostaa ja laittaa pakettiin.


5. Reklamaatiot

Kaikki tilaukseen tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydämme lähettämään kahdeksan (8) vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta osoitteeseen: info(at)murmakka.fi tai soittamalla 0503838987

6. Tilauksen peruminen

Asiakas voi peruuttaa tilauksensa, mikäli toimitus ei ole tapahtunut kohtuullisessa ajassa. Tilauksen perumisesta tulee ilmoittaa osoitteeseen info(at)murmakka.fi tai soittamalla 0503838987. Pyrimme ilmoittamaan asiakkaillemme sähköpostilla tai puhelimitse, jos toimitusaika eroaa normaalista. Myös murmakka.fi pidättää oikeuden tilauksen perumiseen ja palauttaa rahat asiakkaan tilille.

7. Yhteystiedot

Eläintarvike MURmakka
Vaskelantie 2
81100 Kontiolahti

P. 0503838987

info(at)murmakka.fi