Eläintarvike verkkokauppa Murmakka
Duvo+ Ahmimista hillitsevä melamiinikuppi

Duvo+ Ahmimista hillitsevä melamiinikuppi

Koiran hotkiminen on aina vaarallista ja se altistaa lemmikin tukehtumisen vaaralle. Hotkiessa elimistöön päätyy myös ilmaa, mikä saattaa ilmetä erilaisina vatsavaivoina.
Ruokakupin pohjalta löytyy kolme nystyrää, joiden väleihin ruoka sujahtaa. Syöminen hidastuu, kun koira saa suuhunsa vain muutaman nappulan kerrallaan ja pureskeluun käytetty aika pitenee.
Kestävästä melamiinikupista lika irtoaa kevyesti harjalla pyöräyttämälläkin, mutta kuppi voidaan pestä myös pesukoneessa muiden tiskien seassa.
Tehokkaiden kumitassujen varassa seisova kuppi pysyy hyvin paikallaan myös aterian loppumetreillä, kun vuorossa on kupin pohjan omatoiminen puhdistus.

Pesu:
Kuppi on pesukoneen kestävä.
Koot ja mitat:
S, 450 ml, halkaisija 13 cm
M, 1100 ml halkaisija 16,5 cm
L, 1400 ml halkaisija 19 cm
Väri:
Musta, valkoinen.
Värilajitelma. Ilmoita väritoive tilauksesi yhteydessä. Lopullinen tuote määräytyy varastotilanteen mukaan.

6,90€

Laadukkaat tuotteet ja monipuoliset valikoimat

Meidän kauppamme perustuu rakkaudelle kaikkia nelijalkaisia kavereita kohtaan. Mielestämme lemmikit ansaitsevat vain parasta -olipa kyseessä sitten ruoka, vaatetus tai kuljetusvälineet.

Ajatuksenamme on tarjota kaikki lemmikin arkeen sekä harrastuksiin tarvittavat tuotteet kätevästi yhdestä paikasta. Meiltä saat niin ruoat, vaatteet, tarvikkeet, lelut, kuljetusvälineet ja kaiken muun mitä elämään eläinystävien kanssa kuuluu. 

Kaikki meidän valikoimassamme olevat tarvikkeet ovat laadukkaiksi todettuja ja käytössä hyviksi testattuja. Lähtöajatuksenamme onkin se, että meidän hyllyiltämme et löydä mitään, mitä emme itse pitkän linjan lemmikinomistajina käyttäisi. Pyrimme myöskin pitämään valikoimissamme mahdollisimman paljon laadukkaita kotimaisia lemmikkituotteita.

Suosituimmat tuotteet

Alta löydät listan suosituimmista tuotteistamme

ProBooster Puppy Mini&Medium

TÄYSRAVINTO PIENTEN JA KESKIKOKOISTEN ROTUJEN PENNUILLE JA NUORILLE KOIRILLE

Osta

Jr Pure Paté Lohi 400g

Herkullisen maukas ja luonnollinen, uusi koiralle tarkoitettu Pure Salmon Paté on paitsi terveellinen, myös täysin vastustamaton. Valmistettu 100% tuoreesta lohesta, jossa ei ole muita eläimenosia.

Osta

Nutrin Complete Rabbit Vegetable 400g

Täysrehu kaneille. Ei sisällä väriaineita, säilöntäaineita tai keinotekoisia aromeja.

Osta

Nutrin Nature Immunity & Vitality 50g

Ihanan tuoksuva ja luonnollinen yrttisekoitus esimerkiksi kaneille, marsuille, chinchilloille ja deguille.

Osta

Broilerin sydän, 100g

Maituva, täysin kotimainen makupala lemmikeille.

Osta
mainosbanneri

Kontiolahden kivijalkamyymälässä palvelua karvoihin katsomatta!

Toivotamme teidät lämpimästi tervetulleiksi tutustumaan Kontiolahden liikkeeseemme! Meille kaikenkarvaiset eläinystävät ovat erittäin tervetulleita asiakkaita. Kivijalkakaupassamme koirasi pääsee sovittamaan vaatteita ja tutustumaan leluihin ja herkkuihin lähemmin. Asiantunteva ja ystävällinen henkilökuntamme auttaa teitä oikeiden tuotteiden valinnassa ja tarjoaa samalla tuoreimmat vinkit tassukavereiden arkeen.

Jos jotain haluamaasi tuotetta ei ole vielä valikoimissamme, niin ota rohkeasti meihin yhteyttä! Laajennamme valikoimaamme sekä verkkokaupassa että kivijalkamyymälässämme jatkuvasti ja lisäämme tuotteita vastaamaan yhä paremmin erilaisten lemmikinomistajien tarpeisiin.

Tule tutustumaan ja tuo karvakaverit mukaan viihtyisälle vierailulle!