Eläintarvike verkkokauppa Murmakka
PrimaCat Kissanmakkara Siipikarja, 80g

PrimaCat Kissanmakkara Siipikarja, 80g

PrimaCat Siipikarjaa sisältävä kissanmakkara on houkuttelevaa täysravintoa uudessa, innovatiivisessa pakkauksessa. Pakkauksen muoto helpottaa annostelua ja annoksen tasapainotettu täysravintosisältö takaa, että kissasi saa kaikki tarpeelliset ravintoaineensa päivittäin. Kissan ruokkiminen on taitolaji, joten kissanmakkarassamme on haettu kissalle miellyttävää rakennetta ja suutuntumaa. Siipikarja on kissan luontaisena saaliina helposti elimistössä sulava raaka-aine.

Kissa hyödyntää heikosti kasviperäisiä proteiineja, ja siksi kissanmakkaramme sisältävät vain eläinperäisiä proteiineja. Emme ole laittaneet makkaroihin mitään ylimääräistä, mutta olemme huolehtineet, että esimerkiksi välttämätön tauriini ja vitamiinit ovat makkarassa harkitussa suhteessa kissan tarpeisiin nähden. Kissanmakkaran resepti on viljaton ja sokeriton, eikä sisällä maissia, soijaa tai geenimuunneltuja ainesosia.

  • Kätevänkokoinen pakkaus
  • Täysravinto
  • Viljaton ja sokeriton
  • Ei sisällä maissia, soijaa tai geenimuunneltuja ainesosia
  • Valmistettu Euroopassa

KOOSTUMUS

Sika, siipikarja (min. 10 %), kasviperäiset hyytelöimisaineet, suola 0,1%.

RAVINTOAINEET

Valkuainen 11 %, rasvapitoisuus 4%, raakakuitu 0,8 %, hehkutusjäännös 1,0 %, kosteus 80%, kalsium 1850 mg/kg, fosfori 1850 mg/kg. Tauriini ja vitamiini tasapainotettu.
Metabolinen energia: 840 kcal/kg.

RUOKINTAOHJE

Tarjoile huoneenlämpöisenä. Pidä aina raikasta vettä saatavilla. Päivittäiset ruokintamäärät voivat vaihdella esim. kissan koon, iän, aktiivisuuden ja ulkolämpötilan mukaan. Katso ruokintasuositusmäärä taulukosta.

KÄYTTÖOHJE

Säilytys avaamattomana huoneenlämmössä, avattuna jääkaapissa säilyvyys 2-3 päivää.

1,00€

Laadukkaat tuotteet ja monipuoliset valikoimat

Meidän kauppamme perustuu rakkaudelle kaikkia nelijalkaisia kavereita kohtaan. Mielestämme lemmikit ansaitsevat vain parasta -olipa kyseessä sitten ruoka, vaatetus tai kuljetusvälineet.

Ajatuksenamme on tarjota kaikki lemmikin arkeen sekä harrastuksiin tarvittavat tuotteet kätevästi yhdestä paikasta. Meiltä saat niin ruoat, vaatteet, tarvikkeet, lelut, kuljetusvälineet ja kaiken muun mitä elämään eläinystävien kanssa kuuluu. 

Kaikki meidän valikoimassamme olevat tarvikkeet ovat laadukkaiksi todettuja ja käytössä hyviksi testattuja. Lähtöajatuksenamme onkin se, että meidän hyllyiltämme et löydä mitään, mitä emme itse pitkän linjan lemmikinomistajina käyttäisi. Pyrimme myöskin pitämään valikoimissamme mahdollisimman paljon laadukkaita kotimaisia lemmikkituotteita.

Suosituimmat tuotteet

Alta löydät listan suosituimmista tuotteistamme

ProBooster Puppy Mini&Medium

TÄYSRAVINTO PIENTEN JA KESKIKOKOISTEN ROTUJEN PENNUILLE JA NUORILLE KOIRILLE

Osta

Jr Pure Paté Lohi 400g

Herkullisen maukas ja luonnollinen, uusi koiralle tarkoitettu Pure Salmon Paté on paitsi terveellinen, myös täysin vastustamaton. Valmistettu 100% tuoreesta lohesta, jossa ei ole muita eläimenosia.

Osta

Nutrin Complete Rabbit Vegetable 400g

Täysrehu kaneille. Ei sisällä väriaineita, säilöntäaineita tai keinotekoisia aromeja.

Osta

Nutrin Nature Immunity & Vitality 50g

Ihanan tuoksuva ja luonnollinen yrttisekoitus esimerkiksi kaneille, marsuille, chinchilloille ja deguille.

Osta

Broilerin sydän, 100g

Maituva, täysin kotimainen makupala lemmikeille.

Osta
mainosbanneri

Kontiolahden kivijalkamyymälässä palvelua karvoihin katsomatta!

Toivotamme teidät lämpimästi tervetulleiksi tutustumaan Kontiolahden liikkeeseemme! Meille kaikenkarvaiset eläinystävät ovat erittäin tervetulleita asiakkaita. Kivijalkakaupassamme koirasi pääsee sovittamaan vaatteita ja tutustumaan leluihin ja herkkuihin lähemmin. Asiantunteva ja ystävällinen henkilökuntamme auttaa teitä oikeiden tuotteiden valinnassa ja tarjoaa samalla tuoreimmat vinkit tassukavereiden arkeen.

Jos jotain haluamaasi tuotetta ei ole vielä valikoimissamme, niin ota rohkeasti meihin yhteyttä! Laajennamme valikoimaamme sekä verkkokaupassa että kivijalkamyymälässämme jatkuvasti ja lisäämme tuotteita vastaamaan yhä paremmin erilaisten lemmikinomistajien tarpeisiin.

Tule tutustumaan ja tuo karvakaverit mukaan viihtyisälle vierailulle!