Eläintarvike verkkokauppa Murmakka
Flatazor Cat Protect Obesite 2kg

Flatazor Cat Protect Obesite 2kg

Mikä ongelma on kissallani ?

Kissani kärsii ylipainosta ja on yli 20% ylipainoinen. Ylipaino häiritsee jo jokapäiväistä elämää

  • AUTTAA PAINON PUDOTUKSESSA, MUTTA SÄILYTTÄÄ LIHASMASSAN (Alhainen kalorimäärä (ME<3,000 kcal) ja korkea proteiinimäärä)
  • EHKÄISEE NÄLÄN TUNNETTA (Phyto-ainesosat: Psyllium- ja pavunkuidut)
  • PARANTAA RUOANSULATUSTA (Frukto-oligosakkaridit, panimohiiva)
  • SUOJAA MAKSAA (Phyto-ainesosa: Artisokka)

Koostumus: Kuivattu eläinproteiini (kanan-, ankan-, kalkkunan ja sianliha)pavunkuidut, maissigluteeni, riisi, ankanrasva, tapioka, omenakuitu, herne, kuivattu kala, eläinproteiini hydrolysaatti, pellavansiemen, panimohiiva, kala-autolysaatti (0,6%), artisokka, psylliumkuitu, ammoniumkloridi, kalsiumkarbonaatti, natriumkloridi, metioniini, frukto-oligosakkaridi, kasvihiili, yukkauute, rosmariiniuute, vitamiinit ja kivennäisaineet.

Ravintosisältö: Proteiini 36%, rasva 10%, ravintokuitu 12%, hehkutusjäännös 7%, fosfori 1%, kalsium 1,2%, natrium 0,39%, kalium 0,9%, magnesium 0,08%, linoleenihappo 14g/kg, alfalinoleenihappo 3,1g/kg, lysiini 17,1g/kg, metioniini 8,5g/kg, tauriini 2000mg/kg, kupari 20mg/kg, sinkki 116mg/kg, mangaani 119mg/kg, jodi 6mg/kg, seleeni 0,4mg/kg, vitamiini A 17500UI, Vitamiini D3 1600UI, Vitamiini E 300UI, Vitamiini B1 100mg/kg, Vitamiini B2 4,9mg/kg, pantoteenihappo 13,8mg/kg, Vitamiini B6 6mg/kg, Vitamiini B12 0,03mg/kg, Vitamiini PP 55mg/kg, biotiini 0,25mg/kg, koliini 3525mg/kg foolihappo 1mg/kg, arvot ovat keskiarvoja.
Muuntokelpoinen energia 2794kcal/kg / 11677kJ/kg

22,50€

Laadukkaat tuotteet ja monipuoliset valikoimat

Meidän kauppamme perustuu rakkaudelle kaikkia nelijalkaisia kavereita kohtaan. Mielestämme lemmikit ansaitsevat vain parasta -olipa kyseessä sitten ruoka, vaatetus tai kuljetusvälineet.

Ajatuksenamme on tarjota kaikki lemmikin arkeen sekä harrastuksiin tarvittavat tuotteet kätevästi yhdestä paikasta. Meiltä saat niin ruoat, vaatteet, tarvikkeet, lelut, kuljetusvälineet ja kaiken muun mitä elämään eläinystävien kanssa kuuluu. 

Kaikki meidän valikoimassamme olevat tarvikkeet ovat laadukkaiksi todettuja ja käytössä hyviksi testattuja. Lähtöajatuksenamme onkin se, että meidän hyllyiltämme et löydä mitään, mitä emme itse pitkän linjan lemmikinomistajina käyttäisi. Pyrimme myöskin pitämään valikoimissamme mahdollisimman paljon laadukkaita kotimaisia lemmikkituotteita.

Suosituimmat tuotteet

Alta löydät listan suosituimmista tuotteistamme

ProBooster Puppy Mini&Medium

TÄYSRAVINTO PIENTEN JA KESKIKOKOISTEN ROTUJEN PENNUILLE JA NUORILLE KOIRILLE

Osta

Jr Pure Paté Lohi 400g

Herkullisen maukas ja luonnollinen, uusi koiralle tarkoitettu Pure Salmon Paté on paitsi terveellinen, myös täysin vastustamaton. Valmistettu 100% tuoreesta lohesta, jossa ei ole muita eläimenosia.

Osta

Nutrin Complete Rabbit Vegetable 400g

Täysrehu kaneille. Ei sisällä väriaineita, säilöntäaineita tai keinotekoisia aromeja.

Osta

Nutrin Nature Immunity & Vitality 50g

Ihanan tuoksuva ja luonnollinen yrttisekoitus esimerkiksi kaneille, marsuille, chinchilloille ja deguille.

Osta

Broilerin sydän, 100g

Maituva, täysin kotimainen makupala lemmikeille.

Osta
mainosbanneri

Kontiolahden kivijalkamyymälässä palvelua karvoihin katsomatta!

Toivotamme teidät lämpimästi tervetulleiksi tutustumaan Kontiolahden liikkeeseemme! Meille kaikenkarvaiset eläinystävät ovat erittäin tervetulleita asiakkaita. Kivijalkakaupassamme koirasi pääsee sovittamaan vaatteita ja tutustumaan leluihin ja herkkuihin lähemmin. Asiantunteva ja ystävällinen henkilökuntamme auttaa teitä oikeiden tuotteiden valinnassa ja tarjoaa samalla tuoreimmat vinkit tassukavereiden arkeen.

Jos jotain haluamaasi tuotetta ei ole vielä valikoimissamme, niin ota rohkeasti meihin yhteyttä! Laajennamme valikoimaamme sekä verkkokaupassa että kivijalkamyymälässämme jatkuvasti ja lisäämme tuotteita vastaamaan yhä paremmin erilaisten lemmikinomistajien tarpeisiin.

Tule tutustumaan ja tuo karvakaverit mukaan viihtyisälle vierailulle!