Eläintarvike verkkokauppa Murmakka
Flatazor Cat Crocktail Kitten 2kg

Flatazor Cat Crocktail Kitten 2kg

ERITYISTÄ:

  • VAHVISTAA IMMUUNIJÄRJESTELMÄÄ

(beeta-glukaanit) Saccharomyces cerevisiae -hiivoista uutetut beeta-glukaanit ja yhdistetty frukto-oligosakkaridit tukevat ja vahvistavat immuunijärjestelmää.

  • TURVAA RUOANSULATUSKANAVAN TOIMINNAN

Probioottien (Enterococcus faecium) ja prebioottien (FOS ja MOS) yhdistelmä edistää hyvää suoliston toimintaa kasvun aikana. Hyvin sulavat ainesosat ja savi auttavat varmistamaan, että kissasi ruoansulatuskanava toimii täysin moitteettomasti.

  • VIRTSAN PH-TASAPAINO

Tasapainoinen alennettu mineraalien määrä rajoittaa munuaisten ylikuormitusta ja auttavat optimaalisen virtsan pH: n säätämisessä.


KOOSTUMUS:

Kuivattuja eläinproteiineja (28% min.) (Kana, ankka, kalkkuna, sianliha),maissi, perunatärkkelys,eläinrasva, pellavansiemen, kuivattu kala, ankan rasvaa, eläinproteiinihydrolysaatit, herneitä, maissigluteeni, omenakuidut, muna, juurikasmassa, kaliumkloridi, panimohiiva, kalaöljy, kalojen autolyysat (0,5%). ammoniumkloridi, savi,metioniinia, tauriinia, hiivauutteet (beeta-glukaanit, Mannan-oligosakkaridit), fruktoosioligosakkaridit, merisuola, yucca, rosmariiniuutteet, enterococcus faecium (4b1707) (Probiootit), vitamiinit ja hivenaineet.


RAVINTOAINESISÄLTÖ:

Raakavalkuainen 34%, Raaka rasva ja öljy 19%, Raaka kuidut 1,5%, Epäorgaaninen aine 8%, kalsium 1,2% , Fosfori 0,9%, natrium 0,55%, kalium 0,87%, Magnesium 0,1%, Linolihappo 33,6g, Alfa-linoleenihappo 11,9g, EPA + DHA 1,97g, lysiiniä 22,6g, metioniini 8,7g, tauriini 2200mg, Kupari 22mg, Sinkki 165mg (josta sinkkikelaattia 40mg) Mangaani 107mg, Jodi 2,2mg, Seleeni 0,7mg (joista Orgaaninen seleeni 0,1mg) A-vitamiini 22000UI, D3-vitamiini 2000UI, E-vitamiini 200UI, B1-vitamiini 120mg, B2-vitamiini 5,6mg, Pantoteenihappo 17,4mg, B6-vitamiini 6,7mg, B12-vitamiini 0,03mg, PP-vitamiini 65mg, biotiini 2mg, Foolihappo 3,8mg, Koliinikloridi 4500mg

Metaboloitu energia 4130kcal

21,90€

Laadukkaat tuotteet ja monipuoliset valikoimat

Meidän kauppamme perustuu rakkaudelle kaikkia nelijalkaisia kavereita kohtaan. Mielestämme lemmikit ansaitsevat vain parasta -olipa kyseessä sitten ruoka, vaatetus tai kuljetusvälineet.

Ajatuksenamme on tarjota kaikki lemmikin arkeen sekä harrastuksiin tarvittavat tuotteet kätevästi yhdestä paikasta. Meiltä saat niin ruoat, vaatteet, tarvikkeet, lelut, kuljetusvälineet ja kaiken muun mitä elämään eläinystävien kanssa kuuluu. 

Kaikki meidän valikoimassamme olevat tarvikkeet ovat laadukkaiksi todettuja ja käytössä hyviksi testattuja. Lähtöajatuksenamme onkin se, että meidän hyllyiltämme et löydä mitään, mitä emme itse pitkän linjan lemmikinomistajina käyttäisi. Pyrimme myöskin pitämään valikoimissamme mahdollisimman paljon laadukkaita kotimaisia lemmikkituotteita.

Suosituimmat tuotteet

Alta löydät listan suosituimmista tuotteistamme

ProBooster Puppy Mini&Medium

TÄYSRAVINTO PIENTEN JA KESKIKOKOISTEN ROTUJEN PENNUILLE JA NUORILLE KOIRILLE

Osta

Jr Pure Paté Lohi 400g

Herkullisen maukas ja luonnollinen, uusi koiralle tarkoitettu Pure Salmon Paté on paitsi terveellinen, myös täysin vastustamaton. Valmistettu 100% tuoreesta lohesta, jossa ei ole muita eläimenosia.

Osta

Nutrin Complete Rabbit Vegetable 400g

Täysrehu kaneille. Ei sisällä väriaineita, säilöntäaineita tai keinotekoisia aromeja.

Osta

Nutrin Nature Immunity & Vitality 50g

Ihanan tuoksuva ja luonnollinen yrttisekoitus esimerkiksi kaneille, marsuille, chinchilloille ja deguille.

Osta

Broilerin sydän, 100g

Maituva, täysin kotimainen makupala lemmikeille.

Osta
mainosbanneri

Kontiolahden kivijalkamyymälässä palvelua karvoihin katsomatta!

Toivotamme teidät lämpimästi tervetulleiksi tutustumaan Kontiolahden liikkeeseemme! Meille kaikenkarvaiset eläinystävät ovat erittäin tervetulleita asiakkaita. Kivijalkakaupassamme koirasi pääsee sovittamaan vaatteita ja tutustumaan leluihin ja herkkuihin lähemmin. Asiantunteva ja ystävällinen henkilökuntamme auttaa teitä oikeiden tuotteiden valinnassa ja tarjoaa samalla tuoreimmat vinkit tassukavereiden arkeen.

Jos jotain haluamaasi tuotetta ei ole vielä valikoimissamme, niin ota rohkeasti meihin yhteyttä! Laajennamme valikoimaamme sekä verkkokaupassa että kivijalkamyymälässämme jatkuvasti ja lisäämme tuotteita vastaamaan yhä paremmin erilaisten lemmikinomistajien tarpeisiin.

Tule tutustumaan ja tuo karvakaverit mukaan viihtyisälle vierailulle!