Eläintarvike verkkokauppa Murmakka
Versele-Laga Complete Cuni Sensitive Täysravinto Kaneille, 1,75 kg

Versele-Laga Complete Cuni Sensitive Täysravinto Kaneille, 1,75 kg

Erittäin maistuva ja helposti sulava täysravintopelletti, joka sisältää kaikki kanin tarvitsemat ravintoaineet. Pellettiravinnon etuna on, ettei kani voi valikoida ruuan joukosta vain tiettyjä osia. Jokainen suupala tarjoaa saman monipuolisen ja täysipainoisen ravintosisällön. Cuni Sensitive ei sisällä lainkaan viljoja. Viljattomuus yhdessä luonnollisten, pitkien ravintokuitujen kanssa auttaa ehkäisemään karvapallojen muodostumista ja pitämään kanin ihannepainossaan. Kuidut huolehtivat lisäksi hampaiden luonnollisesta kulumisesta kanin syödessä. Tasapainotettu kalsiumin määrä sekä karpalouute auttavat ylläpitämään virtsateiden terveyttä.

Versele-Laga Complete Cuni Sensitive on eläinlääkärien kehittämä ravinto, jonka koostumus pohjautuu tieteellisiin kanien ravitsemusta koskeviin faktoihin.

Koostumus: Kasviperäiset tuotteet (timotei 6 %, heinät ja yrtit), hedelmät (karpalo 4 %), kasvivalkuaisuutteet, siemenet (linssi 2 %), kivennäiset, frukto-oligosakkaridit (0,3 %), kehäkukka, yucca.
Ravintoaineet: Valkuainen 13,0 %, rasva 2,5 %, raakakuitu 20,0 %, hehkutusjäännös 7,0 %, kalsium 0,6 %, fosfori 0,4 %.
Ravitsemukselliset lisäaineet / kg: A-vitamiini 10 000 IU, D3-vitamiini 1 200 IU, E-vitamiini 80 mg, C-vitamiini 100 mg, E1 (rauta) 100 mg, E2 (jodi) 2 mg, E4 (kupari) 10 mg, E5 (mangaani) 75 mg, E6 (sinkki) 70 mg, E8 (seleeni) 0,2 mg.
Teknologiset lisäaineet: Antioksidantit.

Annostus: Eläimen koosta ja iästä riippuen 40-70 g täysravintopuristetta / kani / vrk. Tarjoa lisäksi kuivaa heinää ja raikasta vettä.

Pakkauskoko: 1,75 kg

16,95€

Laadukkaat tuotteet ja monipuoliset valikoimat

Meidän kauppamme perustuu rakkaudelle kaikkia nelijalkaisia kavereita kohtaan. Mielestämme lemmikit ansaitsevat vain parasta -olipa kyseessä sitten ruoka, vaatetus tai kuljetusvälineet.

Ajatuksenamme on tarjota kaikki lemmikin arkeen sekä harrastuksiin tarvittavat tuotteet kätevästi yhdestä paikasta. Meiltä saat niin ruoat, vaatteet, tarvikkeet, lelut, kuljetusvälineet ja kaiken muun mitä elämään eläinystävien kanssa kuuluu. 

Kaikki meidän valikoimassamme olevat tarvikkeet ovat laadukkaiksi todettuja ja käytössä hyviksi testattuja. Lähtöajatuksenamme onkin se, että meidän hyllyiltämme et löydä mitään, mitä emme itse pitkän linjan lemmikinomistajina käyttäisi. Pyrimme myöskin pitämään valikoimissamme mahdollisimman paljon laadukkaita kotimaisia lemmikkituotteita.

Suosituimmat tuotteet

Alta löydät listan suosituimmista tuotteistamme

ProBooster Puppy Mini&Medium

TÄYSRAVINTO PIENTEN JA KESKIKOKOISTEN ROTUJEN PENNUILLE JA NUORILLE KOIRILLE

Osta

Jr Pure Paté Lohi 400g

Herkullisen maukas ja luonnollinen, uusi koiralle tarkoitettu Pure Salmon Paté on paitsi terveellinen, myös täysin vastustamaton. Valmistettu 100% tuoreesta lohesta, jossa ei ole muita eläimenosia.

Osta

Nutrin Complete Rabbit Vegetable 400g

Täysrehu kaneille. Ei sisällä väriaineita, säilöntäaineita tai keinotekoisia aromeja.

Osta

Nutrin Nature Immunity & Vitality 50g

Ihanan tuoksuva ja luonnollinen yrttisekoitus esimerkiksi kaneille, marsuille, chinchilloille ja deguille.

Osta

Broilerin sydän, 100g

Maituva, täysin kotimainen makupala lemmikeille.

Osta
mainosbanneri

Kontiolahden kivijalkamyymälässä palvelua karvoihin katsomatta!

Toivotamme teidät lämpimästi tervetulleiksi tutustumaan Kontiolahden liikkeeseemme! Meille kaikenkarvaiset eläinystävät ovat erittäin tervetulleita asiakkaita. Kivijalkakaupassamme koirasi pääsee sovittamaan vaatteita ja tutustumaan leluihin ja herkkuihin lähemmin. Asiantunteva ja ystävällinen henkilökuntamme auttaa teitä oikeiden tuotteiden valinnassa ja tarjoaa samalla tuoreimmat vinkit tassukavereiden arkeen.

Jos jotain haluamaasi tuotetta ei ole vielä valikoimissamme, niin ota rohkeasti meihin yhteyttä! Laajennamme valikoimaamme sekä verkkokaupassa että kivijalkamyymälässämme jatkuvasti ja lisäämme tuotteita vastaamaan yhä paremmin erilaisten lemmikinomistajien tarpeisiin.

Tule tutustumaan ja tuo karvakaverit mukaan viihtyisälle vierailulle!