Eläintarvike verkkokauppa Murmakka
Nutrin Complete Rabbit Vegetable 400g

Nutrin Complete Rabbit Vegetable 400g

vital_49_64.png

ELINVOIMAA
Monipuolinen ruoka, joka sisältää suuren määrän erilaisia ainesosia, jotka tarjoavat laajan kirjon aineita niiden luonnollisessa muodossa, jotka yhdessä lisien (vitamiinit, mineraalit, aminohapot, lesitiini, inuliini) kanssa muodostavat perustan terveelle ja sujuvasti toimivalle keholle.
immu_53_69.png

VASTUSTUSKYKY
Prebioottinen sisältö, valmistusmenetelmä, lasketut ainesosat sekä erilaisten kuitujen ja vitamiinien yhdistelmät toimivat yhdessä estääkseen suoliston ongelmat, joiden terveys on pohjana kehon toimivalle puolustusjärjestelmälle.
hifi-1_61_77.png

KUITUPITOISUUS
Ravinteet ovat helpommin saatavilla ruuansulatusentsyymien osalta joka taas lisää niiden sulavuutta, parantavat rehun sulavuutta ja vähentävät kehon rasitusta. Verrattuna muihin ruokiin, päivittäinen annos on pienempi.
denatl_61_70.png

HAMMASHOITO
NUTRIN Complete -pellettien korkea kuitupitoisuus, muoto, rakenne ja tiheys auttavat hampaiden luonnolliseen kulumiseen.

prebiotic-1_61_77.png

PrebioottiInuliiniliukoinen kuitu (FOS) ja omenapektiini NUTRIN Complete -syöteissä estävät hiilihydraattien ja rasvojen liian nopean ruoansulatuksen. Edistää kehon luonnollisia immuuni- ja vieroitusprosesseja.

NUTRIN COMPLETE RABBIT VEGETABLE 400g
Täysrehu kaneille. Ei sisällä väriaineita, säilöntäaineita tai keinotekoisia aromeja.
Koostumus: Alfalfa, vehnä, lignoselluloosakuitu, maissi, kaurakuitu, hiiva (Saccharomyces cerevisiae), herneproteiini, persilja, porkkana, palsternakka, omenakuitu, auringonkukkaöljy, monokalsiumfosfaatti, rypäleen puristejäännös, suola, sokerijuurikkaan massa, punajuuri, lesitiini, pinaatti , auringonkukan kuoret, lysiini, omenamehu, metioniini, kalsiumkarbonaatti, FOS - sikuri-inuliini 2 g / kg, Yucca schidigera 1 g / kg.

Analyyttiset aineosat: Raakaproteiini 14%, raakakuitu 20%, tärkkelys 19%, raakaöljyt ja rasvat 3%, epäorgaaniset aineet 6%
Rehun lisäaineet / kg: Vitamiinit: A-vitamiini 10 000 IU, D3-vitamiini 1 200 IU, C-vitamiini 200 mg, E-vitamiini 50 mg. Aminohapot: L-lysiini 3 g, DL-metioniini 2 g. Emulgointiaineet: lesitiini (E 322) 5 g.

Säilytys: kuivassa ja viileässä, valolta suojattuna.
Parasta ennen -päiväys ja eränumero: katso leima

Valmistaja: Nutrin, Tšekki

Ruokintaohjeet
Nutrin Complete Rabbit Vegetable Aikuisten rehu on suunniteltu yli 8 kuukauden ikäisille kaneille. Sen tulisi ottaa vähitellen käyttöön Nutrin Complete Juniorin sijasta nuorille kaneille noin 7 kuukauden ikäisistä, kun useimmat kanit ovat jo fyysisesti kypsyneitä.

Käytännössä lisää hitaasti tämän rehun määrää vähentäen samalla Junior-rehua. Alkuperäinen ruoka tulisi vaihtaa vähitellen lähinnä ruoansulatusongelmien ehkäisemiseksi ja myös siksi, että kanit eivät aina hyväksy heti uutta ruokintaan. Tämä aika voi vaihdella muutamasta päivästä useisiin viikkoihin.

Nutrin Complete Rabbit Vegetable -ravinnon suositeltu päivittäistä ruokinta: 4 - 6 g / 100 g lemmikin painosta.

5,90€

Laadukkaat tuotteet ja monipuoliset valikoimat

Meidän kauppamme perustuu rakkaudelle kaikkia nelijalkaisia kavereita kohtaan. Mielestämme lemmikit ansaitsevat vain parasta -olipa kyseessä sitten ruoka, vaatetus tai kuljetusvälineet.

Ajatuksenamme on tarjota kaikki lemmikin arkeen sekä harrastuksiin tarvittavat tuotteet kätevästi yhdestä paikasta. Meiltä saat niin ruoat, vaatteet, tarvikkeet, lelut, kuljetusvälineet ja kaiken muun mitä elämään eläinystävien kanssa kuuluu. 

Kaikki meidän valikoimassamme olevat tarvikkeet ovat laadukkaiksi todettuja ja käytössä hyviksi testattuja. Lähtöajatuksenamme onkin se, että meidän hyllyiltämme et löydä mitään, mitä emme itse pitkän linjan lemmikinomistajina käyttäisi. Pyrimme myöskin pitämään valikoimissamme mahdollisimman paljon laadukkaita kotimaisia lemmikkituotteita.

Suosituimmat tuotteet

Alta löydät listan suosituimmista tuotteistamme

ProBooster Puppy Mini&Medium

TÄYSRAVINTO PIENTEN JA KESKIKOKOISTEN ROTUJEN PENNUILLE JA NUORILLE KOIRILLE

Osta

Jr Pure Paté Lohi 400g

Herkullisen maukas ja luonnollinen, uusi koiralle tarkoitettu Pure Salmon Paté on paitsi terveellinen, myös täysin vastustamaton. Valmistettu 100% tuoreesta lohesta, jossa ei ole muita eläimenosia.

Osta

Nutrin Complete Rabbit Vegetable 400g

Täysrehu kaneille. Ei sisällä väriaineita, säilöntäaineita tai keinotekoisia aromeja.

Osta

Nutrin Nature Immunity & Vitality 50g

Ihanan tuoksuva ja luonnollinen yrttisekoitus esimerkiksi kaneille, marsuille, chinchilloille ja deguille.

Osta

Broilerin sydän, 100g

Maituva, täysin kotimainen makupala lemmikeille.

Osta
mainosbanneri

Kontiolahden kivijalkamyymälässä palvelua karvoihin katsomatta!

Toivotamme teidät lämpimästi tervetulleiksi tutustumaan Kontiolahden liikkeeseemme! Meille kaikenkarvaiset eläinystävät ovat erittäin tervetulleita asiakkaita. Kivijalkakaupassamme koirasi pääsee sovittamaan vaatteita ja tutustumaan leluihin ja herkkuihin lähemmin. Asiantunteva ja ystävällinen henkilökuntamme auttaa teitä oikeiden tuotteiden valinnassa ja tarjoaa samalla tuoreimmat vinkit tassukavereiden arkeen.

Jos jotain haluamaasi tuotetta ei ole vielä valikoimissamme, niin ota rohkeasti meihin yhteyttä! Laajennamme valikoimaamme sekä verkkokaupassa että kivijalkamyymälässämme jatkuvasti ja lisäämme tuotteita vastaamaan yhä paremmin erilaisten lemmikinomistajien tarpeisiin.

Tule tutustumaan ja tuo karvakaverit mukaan viihtyisälle vierailulle!