Eläintarvike verkkokauppa Murmakka
Nutrin Complete Hamster & Mouse 400g

Nutrin Complete Hamster & Mouse 400g

vital_49_64.pngELINVOIMAA
Monipuolinen ruoka, joka sisältää suuren määrän erilaisia ainesosia, jotka tarjoavat laajan kirjon aineita niiden luonnollisessa muodossa, jotka yhdessä lisien (vitamiinit, mineraalit, aminohapot, lesitiini, inuliini) kanssa muodostavat perustan terveelle ja sujuvasti toimivalle keholle.
immu_53_69.pngVASTUSTUSKYKY
Prebioottinen sisältö, valmistusmenetelmä, lasketut ainesosat sekä erilaisten kuitujen ja vitamiinien yhdistelmät toimivat yhdessä estääkseen suoliston ongelmat, joiden terveys on pohjana kehon toimivalle puolustusjärjestelmälle.
denatl_61_70.pngHAMMASHOITO
NUTRIN Complete -pellettien korkea kuitupitoisuus, muoto, rakenne ja tiheys auttavat hampaiden luonnolliseen kulumiseen.

prebiotic-1_61_77.pngPREBIOOTTI
Inuliiniliukoinen kuitu (FOS) ja omenapektiini NUTRIN Complete -syöteissä estävät hiilihydraattien ja rasvojen liian nopean ruoansulatuksen. Edistää kehon immuuni- ja vieroitusprosesseja.

protein_48_74.png

ELÄINPROTEIINI
Omnivoreille eli sekasyöjille eläinproteiini on keskeinen osa. Nutrin Complete rehussa on valmiiksi eläinproteiinia, kuten kalajauhoa, kananmunaa ja sianlihaa. Näiden proteiinilähteiden yhdistelmä muihin ainesosiin tekee ruoan erittäin houkuttelevaksi, samalla kun se edustaa erinomaista perustetta eläimen terveelle kehitykselle.

NUTRIN COMPLETE HAMSTER 400g
Täysrehu hamstereille. Voidaan tarjoa myös esimerkiksi gerbiileille ja hiirille. Ei sisällä väriaineita, säilöntäaineita tai keinotekoisia aromeja. Sisältää eläinproteiinin lähteen.
Koostumus: Vehnä, maissi, kalajauho, hiiva, sianlihajauho, sinimailanen, lignoselluloosakuitu, herneproteiini, munat, punajuuri, palsternakka, verijauho, omenakuitu, maissigluteeni, auringonkukkaöljy, lesitiini, monokalsiumfosfaatti, suola, FOS - sikuriinuliini 2 g / kg, lysiini, metioniini, Yucca schidigera 1 g / kg.

Analyyttiset aineosat: Raakaproteiini 19%, raakakuitu 5%, tärkkelys 42%, raakaöljyt ja rasvat 5%, epäorgaaniset aineet 5%

Rehun lisäaineet / kg: Vitamiinit: A-vitamiini 12 000 IU, D3-vitamiini 1100 IU, C-vitamiini 100 mg, E-vitamiini 50 mg. Aminohapot: L-lysiini 2 g, DL-metioniini 1 g. Emulgointiaineet: lesitiini (E 322) 5 g.

Säilytys: kuivassa ja viileässä, valolta suojattuna.
Parasta ennen -päiväys ja eränumero: katso leima

Valmistaja: Nutrin, Tšekki

5,90€

Laadukkaat tuotteet ja monipuoliset valikoimat

Meidän kauppamme perustuu rakkaudelle kaikkia nelijalkaisia kavereita kohtaan. Mielestämme lemmikit ansaitsevat vain parasta -olipa kyseessä sitten ruoka, vaatetus tai kuljetusvälineet.

Ajatuksenamme on tarjota kaikki lemmikin arkeen sekä harrastuksiin tarvittavat tuotteet kätevästi yhdestä paikasta. Meiltä saat niin ruoat, vaatteet, tarvikkeet, lelut, kuljetusvälineet ja kaiken muun mitä elämään eläinystävien kanssa kuuluu. 

Kaikki meidän valikoimassamme olevat tarvikkeet ovat laadukkaiksi todettuja ja käytössä hyviksi testattuja. Lähtöajatuksenamme onkin se, että meidän hyllyiltämme et löydä mitään, mitä emme itse pitkän linjan lemmikinomistajina käyttäisi. Pyrimme myöskin pitämään valikoimissamme mahdollisimman paljon laadukkaita kotimaisia lemmikkituotteita.

Suosituimmat tuotteet

Alta löydät listan suosituimmista tuotteistamme

ProBooster Puppy Mini&Medium

TÄYSRAVINTO PIENTEN JA KESKIKOKOISTEN ROTUJEN PENNUILLE JA NUORILLE KOIRILLE

Osta

Jr Pure Paté Lohi 400g

Herkullisen maukas ja luonnollinen, uusi koiralle tarkoitettu Pure Salmon Paté on paitsi terveellinen, myös täysin vastustamaton. Valmistettu 100% tuoreesta lohesta, jossa ei ole muita eläimenosia.

Osta

Nutrin Complete Rabbit Vegetable 400g

Täysrehu kaneille. Ei sisällä väriaineita, säilöntäaineita tai keinotekoisia aromeja.

Osta

Nutrin Nature Immunity & Vitality 50g

Ihanan tuoksuva ja luonnollinen yrttisekoitus esimerkiksi kaneille, marsuille, chinchilloille ja deguille.

Osta

Broilerin sydän, 100g

Maituva, täysin kotimainen makupala lemmikeille.

Osta
mainosbanneri

Kontiolahden kivijalkamyymälässä palvelua karvoihin katsomatta!

Toivotamme teidät lämpimästi tervetulleiksi tutustumaan Kontiolahden liikkeeseemme! Meille kaikenkarvaiset eläinystävät ovat erittäin tervetulleita asiakkaita. Kivijalkakaupassamme koirasi pääsee sovittamaan vaatteita ja tutustumaan leluihin ja herkkuihin lähemmin. Asiantunteva ja ystävällinen henkilökuntamme auttaa teitä oikeiden tuotteiden valinnassa ja tarjoaa samalla tuoreimmat vinkit tassukavereiden arkeen.

Jos jotain haluamaasi tuotetta ei ole vielä valikoimissamme, niin ota rohkeasti meihin yhteyttä! Laajennamme valikoimaamme sekä verkkokaupassa että kivijalkamyymälässämme jatkuvasti ja lisäämme tuotteita vastaamaan yhä paremmin erilaisten lemmikinomistajien tarpeisiin.

Tule tutustumaan ja tuo karvakaverit mukaan viihtyisälle vierailulle!