Luonnollinen Kamu

Osta tämä
  • alkaen 16,90 €
100% SSL Secure

PESUAINEET KAIKILLE LEMMIKEILLE

Luonnollinen KAMU on kotimainen ja 100 % biohajoava tuotesarja.
Pesuaineet eivät ärsytä herkkää kuonoa, ovat luontoystävällisiä ja turvallisia sekä pH-arvoltaan lemmikillesi sopivia.
Tuoteperheeseen kuuluvat shampoot, hoitoaine, pyykin- ja loimenpesuaineet sekä siivoussuihkeet. Tuotteet valmistetaan Suomessa.


Kamu Kiiltävä lemmikkishampoo on pitkän ja takkuuntuvan turkin ystävä. Kiiltävän omenaviinietikka tuo kammattavuutta ja auttaa palauttamaan turkin luonnollista kiiltoa. Eteerinen eukalyptus on luonnostaan antiseptinen ja puhdistava ainesosa. Pesuteho perustuu luontopohjaisiin oliivi- ja kookostensideihin. Pesee sopivasti vaahdoten.


Kamu Raikas lemmikkishampoo on tehokas hajun poistaja. Vaikuttavina ainesosina viherminttu ja teepuu. Viherminttu erityisesti hajun neutraloimiseen ja teepuu on luonnostaan puhdistava ja antiseptinen. Pesuteho perustuu luontopohjaisiin oliivi- ja kookostensideihin. Pesee sopivasti vaahdoten.


Kamu Hoiva lemmikkishampoo sopii perusominaisuuksiltaan useille turkkilaaduille. Erinomainen puolipitkän turkin pesussa. Sopii hyvin myös usein toistuviin pesuihin.
Hellävarainen kuivalle ja kutisevalle iholle. Sitruuna, sitruunaruoho sekä hunaja rauhoittavat ihoa. Pesee turkin säilyttäen karvan karkeuden ja auttaa tuomaan esiin luonnollista kiiltoa. Pesuteho perustuu luontopohjaisiin oliivi- ja kookostensideihin. Pesee sopivasti vaahdoten.


Kamu Hajusteeton lemmikkishampoo pesee hyvin, sopii peruspesuun useille turkkityypeille. Hajusteettomana erinomainen vaihtoehto myös pentuajan pesuihin.

Kuusenoksauute neutraloi hajut, hoitaa sekä raikastaa turkkia. Hajusteeton, mutta lopputulos tuoksuu luonnolliselta ja puhtaalta. Pesuteho perustuu luontopohjaisiin oliivi- ja kookostensideihin. Pesee sopivasti vaahdoten.


Kamu Hellä lemmikkishampoo pesee luonnollisen hellävaraisesti. Sopii peruspesuun useille turkkityypeille, etenkin pehmeille turkeille ja kissoille peruspesuun.

Rauhoittava Hellä. Laventeli rauhoittaa ihoa ja eläintä. Kuusenoksauute hoitaa ja raikastaa turkkia sekä neutraloi hajut. Sopii erityisesti pehmeälle pentukarvalle ja kissoille. Pesuteho perustuu luonnollisiin oliivi- ja kookostensideihin. Pesee sopivasti vaahdoten.


Kamu Helmi sopii pitkälle turkille pesun jälkeiseen hoitoon vähentämään sähköistymistä ja helpottamaan harjaamista. Sopii hyvin myös lyhyelle ja sileälle sekä karhealle turkille auttaen palauttamaan turkin luontaista kiiltoa ja rauhoittamaan ihoa. Helmi sopii erinomaisesti myös luontaisesti pehmeälle ja ilmavalle turkille. Hoitoaine kosteuttaa turkkia ja saa luontaisen kiillon vahvistumaan. Erittäin ihoystävällisenä rauhoittaa herkkäihoisen lemmikin ihoa pesun jälkeen. Helmeä voi käyttää shampoopesun jälkeen säännöllisesti tai vain turkin tilanteen sitä vaatiessa. Mieto tuoksu tulee eteerisistä öljyistä ja haihtuu turkin kuivuessa.